Over IM Brouwer

Even voorstellen

I.M. Brouwer Industriële Metaalwerken B.V. is in 2005 opgericht door de eigenaar Ivo Brouwer. Het is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en monteren van kabeldraagsystemen ten behoeve van de elektrische installatie in de maritieme sector. Wij zijn gevestigd op de Kerkweg in Hardinxveld-Giessendam. Met ons team bestaande uit enthousiaste vakmensen gedreven door ambitie en daadkracht staan wij graag voor u klaar. Al onze medewerkers beschikken over VCA en las certificaten.

Ons vakgebied

Bij de afbouw van een nieuw schip leveren en verzorgen we, in opdracht van de elektrisch installateur, alle benodigde materialen en voorkomende werkzaamheden. We beschikken over compleet ingerichte werkcontainers, zodat we de klant direct ter plaatse van dienst kunnen zijn. Tevens hebben we ook een werkplaats waar wij verschillende werkzaamheden zoals constructiewerk en overige bewerkingen kunnen uitvoeren. Sinds 2011 hebben we onze horizon verbreed met de TCI Waterjet. Met onze watersnijmachine kunnen we vrijwel elke materiaalsoort snijden.

Onze missie

I.M. Brouwer is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In overeenkomst met de klant zoeken we naar de juiste oplossing. Elke dag weer Innoveren en presteren we op het gebied van metaalbewerking & snijtechniek.